Golbanen in Drenthe

Home

Golfen zoals Golf bedoeld is: Rust, Ruimte & Afwisseling
Drenthe Doet wat met je


Door de samenwerking van 4 golfbanen gevestigd in het Noordoosten van het land, wordt een weekje golfen in Drenthe wel héél aantrekkelijk. Weg van drukte en lawaai kunt u op deze manier Drenthe in een week beleven en golfen zoals golf bedoeld is.

De samenwerking is verankerd in de ‘Greenfeecarrousel’, een voucherboekje die u toegang geeft tot het spelen op de 4 deelnemende Golfclubs. Voor € 137,50 (normale prijs € 177,50) speelt u op 4 banen, ieder met een eigen karakter maar allen even mooi.

Deze Greenfeecarrousel past perfect in een arrangement welke exclusief wordt aangeboden door Van der Valk Hotel Assen, Hotel Abdij de Westerburcht, Résidence de Hunzebergen, Landgoed het Timmerholt, Buitenplaats de Hildenberg en Landal Aelderholt. In een lang weekend of midweek kunnen de 4 banen natuurlijk prima gespeeld worden in combinatie met een verblijf bij deze aanbieders. Verblijft u ergens anders in Drenthe, dan kunt u de Carrousel afnemen bij een van de deelnemende banen

Sterk punt van deze ‘Greenfeecarrousel’ is de flexibiliteit die geboden wordt. De vouchers kunnen in één week gebruikt worden, maar men kan er ook voor kiezen de vouchers verspreid te gebruiken in de loop van dit jaar. Daarnaast is de flexibiliteit in speelmogelijkheden een sterk punt, een telefoontje van tevoren is vaak voldoende.